LIVE ONLINE YOGALES

'Alone you can do so little, together we can do so much'   22 dagen 

LIVE ONLINE YOGALES

Wat is zoomyoga?

ZOOMyoga is een dagelijkse LIVE ONLINE Kundalini Yoga practice die je kunt volgen op elke plek waar jij maar wilt via je telefoon of computer. We starten iedere 1e van de maand met een nieuwe serie van 22 dagen van 6.00-7.00 uur.  Je kunt dagelijks instromen.  Kun je niet  live meedoen? Niet getreurd......in de besloten facebook groep kun je de ochtendsessie ook later terugkijken. 


Waarom 22 dagen?

Omdat je op een toegankelijke manier een Kundalini Yoga experience te geven. Stap voor stap leg je een solide basis om te transformeren naar meer bewustzijn. Je groeit als het ware in de kriya en merkt dat de weerstand minder wordt. Want dat is wat we doen met Kundalini Yoga.  Als je namelijk een langere tijd, met discipline en focus een Kundalini serie beoefend met de intentie om iets positiefs in je leven te brengen of om juist een gewoonte te doorbreken, geef je je hele systeem een seintje dat het belangrijk is om het vol te houden. 


Wat kost het?

Je betaalt een vast bedrag van € 25 per maand en bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je meedoet. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je de zoomcode en een link voor de besloten ZOOMyoga facebookgroep.  

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/