ONLINE PROGRAMMA    

Creëer je eigen yogastudio@home

LIVE ONLINE 

Yogateacher training

De Kundalini Sisters bieden een yogateacher training aan die je opleidt tot LIVE ONLINE yogateacher. Je wordt persoonlijk begeleid om binnen de Kundalini Sisters community LIVE ONLINE yogales te geven en ervaring op te doen om je eigen LIVE ONLINE yogastudio op te zetten. Je leert alle do’s & dont’s van het LIVE ONLINE lesgeven en krijgt de kans om te groeien tot een authentieke LIVE ONLINE yogateacher. Uiteraard staan de Kundalini Sisters garant voor de kwaliteit.

Mira is gespecialiseerd in Kundalini Yoga en heeft mentoring ervaring met studenten van verschillende teacher trainingen over heel Europa. Ze geeft bijna 10 jaar dagelijks les in verschillende yogastudio's. Helen leidt al meer dan 20 jaar (Kinder)yogateachers op en is auteur van verschillende yogaboeken en kaarten

Wil jij LIVE ONLINE Yogales geven in een yogastijl die bij jou past en lijkt het je wat om het team van de Kundalini Sisters te versterken? Doe dan eerst 22 dagen mee met de ZOOMyoga en vraag naar de voorwaarden om de ZOOMyoga teacher training te volgen.  

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/