ZOOMYOGA SPELREGELS

An attitute of gratitude brings great things

Voorwaarden

Deelname aan de yoga@home lessen betekent akkoord gaan met onze spelregels en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. 

 

  • Wees op tijd zodat we samen kunnen starten en log 5 min van te voren in op zoom.
  • Zet jouw geluid UIT. Zo hoort niemand geluiden van buitenaf. De teachers hebben hun geluid AAN.
  • Plaats je camera in de breedte zodat je zoveel mogelijk, zichtbaar bent.
  • Je hoeft niet te melden als je later instapt of tussendoor weggaat. Lets keep the peace en silence.


Verantwoordelijkheid
De kundalini sisters zijn niet aansprakelijk voor lichamelijk en geestelijk letsel na het doen van Kundalini yoga. Bij lichamelijke klachten is het raadzaam eerst met de huisarts te overleggen of beoefening van kundalini yoga tot de mogelijkheden behoort.


Beeldopname

Kundalini sisters behouden zich het recht voor tot het maken van beeld- en geluidsopnamen van de docent tijdens de yoga@home en deze te gebruiken voor plaatsing in de besloten facebookgroep en eigen promotieactiviteiten. De video's zijn eigendom van de Kundalini Sisters en mogen niet worden verspreid zonder toestemming. Het maken van beeld- en/of geluidopnamen door deelnemers tijdens een de yoga@home is niet toegestaan.


Annuleren

De volgende annuleringsregeling is van toepassing voor yoga@home:

  • Als je annuleert tot 14 dagen voor de start van de yoga@home ontvang je 80% van je betaling retour. Bij annulering hierna vindt er geen teruggave van je betaling plaats. 
  • Als de yoga@home niet door kan gaan vanwege te weinig deelnemers of andere omstandigheden word je betaling teruggestort. 
  • Bij annulering door ziekte is teruggave van cursusgeld niet mogelijk.  


 Persoonsgegevens
Bij inschrijving voor de  yoga@home worden je persoonsgegevens gebruikt om te communiceren over de lessen en je op de hoogte te stellen omtrent toekomstige activiteiten van de kundalini sisters. 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/