ONLINE YOGA 

TEACHER TRAINING

       

Creëer je eigen yogastudio@home

ZOOMyoga teacher training

De Zoom Yoga School biedt een teacher training aan die je opleidt tot Online ZOOMyoga teacher. Je wordt persoonlijk begeleid om binnen de ZOOMyoga community LIVE ONLINE yogales te geven. Je leert alle do’s & dont’s van het LIVE ONLINE lesgeven en krijgt de kans om te groeien tot een authentieke ZOOMyoga teacher. Uiteraard staan de Kundalini Sisters garant voor de kwaliteit.

Mira is gespecialiseerd in Kundalini Yoga en heeft mentoring ervaring met studenten van verschillende teacher trainingen over heel Europa. Ze geeft bijna 10 jaar dagelijks les in verschillende yogastudio's. Helen leidt al meer dan 20 jaar Kinderyoga docenten op in Nederland en België en is auteur van verschillende boeken en kaarten. Op dit moment volgt Helen de level 2 Kundalini Yogateacher training van KRI. 

Heb jij passie voor Kundalini Yoga en lijkt het je wat om het team van de Kundalini Sisters te versterken? Doe dan eerst 22 dagen mee met de ZOOMyoga en vraag naar de voorwaarden om in te stromen in onze eerstvolgende ZOOMyoga teacher training.